پیام مازند

آخرين مطالب

پیش بینی هواشناسی خرم آباد 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا لرستان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای خرم آباد در روز 13 بدر + هواشناسی لرستان گفتگو

پیش بینی هواشناسی خرم آباد 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا لرستان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای خرم آباد در روز 13 بدر + هواشناسی لرستان
  بزرگنمايي:

پیام مازند - صفحه اقتصاد - مدیرکل هواشناسی لرستان، گفت: امروز دوشنبه، هوای استان نیمه‌ابری در برخی نقاط همراه با بارش پراکنده باران است.
بارش پراکنده باران در لرستان بهروز مرادپور با تشریح وضعیت آب‌وهوای لرستان، اظهار داشت: امروز دوشنبه 11 فروردین‌ماه، هوای استان نیمه‌ابری در برخی نقاط همراه با بارش پراکنده باران و گاهی رعدوبرق و وزش باد نسبتاً شدید است.
وی گفت: همچنین هوای استان برای فردا کمی ابری، در اواسط روز همراه با افزایش ابر و سرعت وزش باد خواهد بود.
آب و هوای لرستان: تنوع و ویژگی‌های اقلیمی استان لرستان، با موقعیت جغرافیایی خاص خود در غرب ایران، از تنوع آب‌وهوایی چشمگیری برخوردار است. این تنوع ناشی از عوامل متعددی همچون ارتفاعات زاگرس، دشت‌های نسبتاً وسیع، و تأثیرات جبهه‌های هوایی مختلف است. به‌طور کلی، لرستان دارای آب‌وهوای کوهستانی، معتدل، و نیمه‌خشک است که در نقاط مختلف آن تفاوت‌های محسوسی دیده می‌شود.
در مناطق مرتفع لرستان، مانند شهرستان الیگودرز و بخش‌هایی از دورود، زمستان‌ها بسیار سرد و همراه با بارش برف سنگین است. این مناطق گاهی شاهد یخبندان‌های طولانی‌مدت هستند که بر کشاورزی و جاده‌ها تأثیر می‌گذارد. در مقابل، تابستان‌ها در این نواحی خنک و مطبوع است و دمای هوا به‌ندرت از 30 درجه سانتی‌گراد فراتر می‌رود.
شهر خرم‌آباد، مرکز استان، آب‌وهوایی معتدل‌تر دارد. زمستان‌های آن نسبتاً سرد با بارش باران و برف‌های کم‌تر است، در حالی که تابستان‌ها گرم و خشک بوده و گاهی اوقات دمای هوا به بالای 35 درجه سانتی‌گراد می‌رسد.
لرستان یکی از استان‌های پرباران ایران است، به‌ویژه در فصل‌های بهار و پاییز. بارش‌های ناشی از جبهه‌های مدیترانه‌ای و سودانی باعث رونق کشاورزی و پرآب‌شدن رودخانه‌های مهمی مانند کشکان و سزار می‌شود. با این حال، این بارش‌ها گاهی منجر به سیل‌های ناگهانی می‌شوند که خسارات جانی و مالی به همراه دارد.
در جنوب لرستان، مانند شهرستان پلدختر، آب‌وهوا گرم‌تر و خشک‌تر است و تابستان‌های بسیار گرمی دارد. این منطقه تحت تأثیر آب‌وهوای نیمه‌بیابانی قرار گرفته و میزان بارش آن نسبت به مناطق شمالی کمتر است. در مقابل، شمال لرستان به‌ویژه شهرستان‌های الیگودرز و ازنا، آب‌وهوای سرد کوهستانی دارد و از نظر پوشش گیاهی بسیار غنی‌تر است.
در سال‌های اخیر، تغییرات اقلیمی باعث کاهش بارش‌های سالانه و افزایش دمای هوا در لرستان شده است. این پدیده، مشکلاتی مانند کم‌آبی، کاهش منابع زیرزمینی، و خشک‌شدن برخی از چشمه‌ها و قنات‌ها را به همراه داشته است. همچنین، وقوع طوفان‌های گردوغبار که منشأ آن‌ها اغلب خارج از استان است، به یکی از معضلات زیست‌محیطی لرستان تبدیل شده است.
آب‌وهوای لرستان به‌دلیل تنوع ارتفاعی و جغرافیایی، از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت است. این استان با وجود برخورداری از منابع آبی نسبتاً غنی، در سال‌های اخیر با چالش‌های اقلیمی جدی روبه‌رو شده که مدیریت صحیح منابع طبیعی را برای مقابله با خشکسالی و حفظ محیط زیست ضروری می‌سازد.
مطالعه بیشتر: وضعیت آب و هوا لرستان فردا دوشنبه 11 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی لرستان 24 ساعت آینده | آب و هوای خرم آباد در روز سیزده بدر + هواشناسی خرم آباد

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/880856/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خارج کردن توده 7 کیلویی از شکم بیمار در آمل

کشف 4250 تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های هراز و چالوس در روز طبیعت

طول عمر بیشتر به سبک زندگی وابسته است یا ژنتیک؟

برنده جایزه آسترید لیندگرن معرفی شد

حفاظت از طبیعت در روز سیزده‌ بدر مازندران؛ آمادگی کامل برای مقابله با حوادث احتمالی

رمزگشایی حسن روشن از بحران استقلال/مشکل از خرید های اول فصل است

چالوس یکطرفه شد /محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

انفجار گاز در نانوایی حادثه آفرید

حجت الاسلام «محمدعلی محمدی لائینی» دعوت حق را لبیک گفت

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

گل اول ناتینگهام فارست به منچستریونایتد توسط آنتونی الانگ

گل اول آرسنال به فولام در دقیقه 37 توسط میکل مرینو

گل اول رئال سوسیداد به رئال مادید توسط آندر بارِنِچِئا

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

11 میلیون مسافر نوروزی در مازندران مهمان شدند

اعزام کاروان راهیان نور از فارس به کربلای ایران

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

برنده جایزه ادبی آسترید لیندگرن معرفی شد

نور گوشی‌های هوشمند چه تأثیری بر مغز و بدن نوجوانان می‌گذارد؟

وزیر اقتصاد باید برای تقویت پول ملی برنامه مشخص داشته باشد

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

سوارز: برای گل زدن به رئال زندگی می‌کردم

تداوم صدرنشینی سینر با وجود محرومیت

عاملان تیراندازی خیابان 30 متری پژوهنده خرم‌آباد دستگیر شدند

فرمول‌های محاسبه پول پیش، رهن و اجاره خانه | رازهای محاسبه پول پیش، رهن و اجاره خانه: از کجا شروع کنیم؟

انجام 1500 ماموریت پزشکی در طرح سلامت نوروزی بابل

پایان کابوس در نوشهر: پدر بلاگر معروف از چنگال گروگانگیران رها شد!

راز گروگان گیری پدر آیسان اسلامی برملا شد: جزئیات تکان دهنده از زبان پلیس!

این غذاها را دوباره گرم نکنید

خوردن غذاهای چرب چه بلایی سرتان می آورد

این بود زندگی؟

داستانک/ زندگی دوباره

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

بازیکن سابق موناکو سپاهانی شد؛ مهاجم خروس ها در اصفهان

اعتراض خیبر خرم آباد به داوری دیدار با استقلال: پنالتی ما گرفته نشد!

ترافیک سنگین جاده شمال

برپایی جشن بزرگ عید در عید و جشنواره ملی سبزینه در نوشهر

چه خبر از ترافیک جاده چالوس؟

چرا بازار برنج وابسته به دلار بازی شده است؟

حالت تهوع از علائم کمبود این ویتامین است